Villa № 6481

210 000€
  • 65 m2 Square
  • Da Pogled na more
Klasa energetske efikasnosti The issuance of the Energy Performance Certificate is in process

Удобна мезонета с великим базеном и погледом на море;

* Мезонет апартман површине 65 квм
* Поглед на море и брдо
* Заједнички базен
* На 5 минута од плаже
* Близина садржаја и лак приступ

;

Ова мезонета на продажу у Апокоронасу, Ханији, Крит се налази у малом и мирном селу Аспрулијани покрај познатог града Ђорђуполи. Ради се о 2 справање спратова са укупно 65 квм стамбеног простора, са главним купатилом и једним тоалетом. Распоређена је на 2 спрата и полу-је детаљ, јер је део комплекса више кућа.

Улаз, који је окренут ка источној страни куће, је независан од других кућа и има приватно паркиралиште за 1 аутомобил. Улазећи у имање, наћи ћете потпуно опремљену кухињу, која је уједињена са дневним боравком и обухвата угаони диван са ТВ-ом и трпезаријски сто. На овом спрату можете наћи прву од две спаваће собе, која такође има просторан плакар и окреће се ка источној страни куће, покрај улаза у кућу.

Последњи затворени простор на приземљу обухвата кухињски простор који је отворен план са дневним простором. Истовремено, француска врата имања ће вам омогућити приступ прекривеној тераси на приземљу која је такође повезана са 87 квм заједничким базеном комплекса. Сам комплекс има више од једног базена, обезбеђујући да не буду претерано пуни. На крају, на овој приватној тераси на приземљу има довољно простора за велики вртни сто или веома велики удобан диван, одмах поред области за роштиљ.

Укратко, ова мезонета је погодно смештена на веома мирној тачки села Аспрулијани, близу Ђорђуполија и чаробног језера Курнас. Такође се налази између два највећа града Крете, Ханије и Ретимнона, што имање чини фантастичном кућом за одмор и идеалном за бегове. Има довољно простора за активности у близини имања, било да су у питању оближњи Аква парк, плажа, локални таверни или природне експедиције. За све наведене активности, близина аутопута је такође веома лака и брза.

;

Садржај и Фасилитети

Дечији базен, Зона за сунчање, Роштиљ, Балкон са погледом на море, Врт, Лежаљке, Парасоли, Плажа у близини, Комарници, Велики балкон, Јавни превоз, Школа у близини, Поглед на море, Шопинг у близини, Соларни панел за грејање воде, Комунални сервиси у близини, Климатизација, Двоструко стаклени прозори, Европска хидраулика, Сунчана тераса, Дрвени перголе, Заједнички базен, Перица, Паркинг, Спремиште, Асфалтни пут, Роштиљ, Веранда, Врт, Спољна мебел, Балкон;
Postavite pitanje o objektu

U prikladno vrijeme za vas, naš stručnjak će vas nazvati da vam kaže detalje.

Besplatne konsultacije

Razmišljate o kupovini nekretnine u Grčkoj? Da li ste zainteresovani za građevinsku ili boravišnu dozvolu? Postavite nam pitanje i ostavite svoj telefon ili email. Naš stručnjak će Vas kontaktirati u roku od sat vremena radi konsultacije.

Elena Dolmenidi
specijalista za nekretnine
 

Slična svojstva

№ 6861
№ 6858
№ 6480