opće informacije

Odlaskom na godišnji odmor ili preseljenjem u Grčku na stalni boravak, neizbježno se suočavamo s puno domaćih problema i svakodnevnih zadataka koje treba riješiti. Može biti prilično teško sami shvatiti sve, bez poznavanja jezika i posebnosti zemlje. Za rješavanje takvih problema u Grčkoj postoji konsijerž usluga.

Šta je konsijerž usluga? Ovo je kvalifikovana pomoć po raznim pitanjima, od rezervacije avio karata ili taksija do pravne podrške. Zapravo, ovo je vaš lični asistent u stranoj zemlji, koji je uvijek spreman pomoći.

  • Transakcije nekretninama
  • Pravna pitanja
  • Računovodstvo
  • Domaća pitanja

Kategorije usluga

01
Upravljanje imovinom

Uključuje niz usluga za provjeru trenutnog stanja objekta, plaćanje računa, poreza i komunalnih računa, računovodstvenu podršku, popravke, projektovanje, kratkoročni ili dugoročni zakup itd.

Ovo je odlična opcija za vlasnike nekretnina u Grčkoj koji ne borave stalno u zemlji.

02
Pravna podrška

Pravne usluge u Grčkoj uključuju podršku pri kupoprodajnim transakcijama, pomoć pri dobijanju PIB-a, otvaranje bankovnog računa, dobijanje boravišne dozvole, pomoć pri registraciji pravnog lica, zaštitu interesa na sudu. Kao i niz srodnih usluga, kao što je kupovina jahte, automobila ili usluge prevođenja

03
Concierge service

Rezervacija hotela, iznajmljivanje vila i jahti, iznajmljivanje automobila i transferi sa aerodroma. Organizacija ekskurzija, šoping tura i tura bundi, obilazak termalnih izvora, usluge fotografisanja, organizovanje događaja, kao i poziv lekara na kućnu adresu i usluge pratnje i obezbeđenja. Sve što vam treba tokom boravka u Grčkoj!

04
Obrazovanje

Obrazovanje u grčkim školama, kao i prijem na privatne univerzitete u Grčkoj. Možete početi studirati u Grčkoj u bilo kojoj dobi. Usluge konsijerža u oblasti obrazovanja uključuju savjetovanje pri upisu i pomoć u pripremi paketa dokumenata.

Besplatne konsultacije

Razmišljate o kupovini nekretnine u Grčkoj? Da li ste zainteresovani za građevinsku ili boravišnu dozvolu? Postavite nam pitanje i ostavite svoj telefon ili email. Naš stručnjak će Vas kontaktirati u roku od sat vremena radi konsultacije.

Elena Dolmenidi
specijalista za nekretnine