Concierge service

Besplatne konsultacije
poboljšanje doma

poboljšanje doma

 • Namještaj
 • Dizajn
 • Repair

Možemo se pobrinuti za cijeli proces opremanja Vašeg novog doma. Izvršićemo popravke ili rekonstrukciju, izabraćemo i kontrolisati ugradnju nameštaja, uradićemo 3D dizajn.

Na Vaš zahtev možemo da Vam pružimo ovakve usluge na daljinu ili da se zajedno sa Vama dogovorimo oko dizajna i odabira nameštaja, a zatim pratimo tok radova.

Tokom godina, akumulirali smo veliku bazu pouzdanih dobavljača koji nude dobre cijene za naše kupce.

Transport

 • Rent a Car
 • Kupovina auta
 • Privatni transfer

Kako doći od aerodroma do vaše nekretnine? Rezervišite privatni transfer! Po dolasku, vozač će Vas dočekati sa natpisnom pločicom i udobnim automobilom odvesti do kuće. Vozači prate sve letove, pa čak i ako se vrijeme dolaska promijeni, automobil će vas čekati. Putovanje možete rezervisati preko konsijerža ili na sajtu Aktis.Taxi .

Želite imati potpunu slobodu kretanja? Rezervišite rent-a-car kod naše kompanije Aktis Car . Svojim klijentima nudimo popuste, kao i posebne cijene za dugoročne najam i tokom vansezone.

Ukoliko se odlučite za kupovinu automobila, proces kupovine i papirologiju možete povjeriti iskusnom advokatu. Nakon kupovine, automobil možete predati upravi Greece Invest stručnjacima.

Transport
Ekskurzijska usluga

Ekskurzijska usluga

 • Individualni izleti
 • Čarter jahte
 • Hodočašće

U pratnji profesionalnog Aktis Guide obići ćete najzanimljivija mjesta i znamenitosti, napraviti puno živopisnih fotografija. Meteora, Olimp, Vergina, Krf, Atina, Solun… Grčka se može istraživati beskrajno!

Hodočašće u Grčku sa vodičem koji govori ruski je poseban pravac, prvenstveno zbog jedinstva religije: Grci, kao i mi, ispovedaju pravoslavlje. Zemlja ima mnogo hramova, manastira i svetilišta koje svakako vrijedi posjetiti.

Rute za jahte su uvale s kristalno čistom vodom do kojih se ne može doći kopnom, mala nenaseljena ostrva, pecanje i kupanje na otvorenom moru. Vaš lični konsijerž će predložiti jahte za iznajmljivanje i najživopisnija mjesta koja treba posjetiti.

Organizacija putovanja

 • Rezervacija hotela
 • Iznajmljivanje vila
 • Individualne rute

Iznajmljivanjem vile na moru imat ćete svoj komadić Grčke na raspolaganju. To može biti vikendica sa izlazom na plažu, mezoneta u kompleksu na brdu sa panoramskim pogledom ili vila sa uređenom baštom i bazenom. Ovdje sve odlučuje vaš lični ukus. Kontaktirajte svog ličnog Greece Invest konsijerža i mi ćemo izabrati i rezervisati odgovarajuću opciju za vas iz baze podataka Aktis Villas .

Idete li sa malom grupom? Ponudit ćemo vam najbolje butik hotele uz more sa visokim nivoom usluge.

Ako volite da provodite vrijeme aktivno, nudimo uslugu sastavljanja individualne rute po kontinentalnoj Grčkoj.

Organizacija putovanja

Ostale usluge

Usluge

Prevodilac
Fotograf
Sigurnosni sistemi

Domaća pitanja

Čišćenje
Gardener
Inženjerski radovi

Ostalo

Slobodno vrijeme
Rezervacija stola
Medicinske usluge

Servisni nalog

Ako ste već kupili nekretninu u Grčkoj i želite da vas servisira naša kompanija, kontaktirajte našeg menadžera: Valentina Kyrantiadu +30 6936119566

Besplatne konsultacije

Razmišljate o kupovini nekretnine u Grčkoj? Da li ste zainteresovani za građevinsku ili boravišnu dozvolu? Postavite nam pitanje i ostavite svoj telefon ili email. Naš stručnjak će Vas kontaktirati u roku od sat vremena radi konsultacije.

Elena Dolmenidi
specijalista za nekretnine