O kompaniji

Prednosti Greece Invest

Kompleksan pristup
Pronalazimo tekući predmet iz vlastite baze podataka, izrađujemo boravišnu dozvolu, radimo svu papirologiju
Radno iskustvo 19 godina
Naši stručnjaci imaju veliko iskustvo i riješit će sva vaša pitanja.
Upravljanje objektima
Uzimamo objekte u upravljanje na lizing. Kompletna usluga konsijerža

Vadim Dolmenidis, izvršni direktor:

Bavimo se prodajom nekretnina u Grčkoj od 2002. godine, tako da veoma dobro poznajemo tržište nekretnina u odmaralištima. Nudimo samo visokokvalitetne vikendice, vile i apartmane. Odabrat ćemo za vas najbolji objekt na osnovu vaših ciljeva: za rekreaciju, stalni boravak, dobivanje boravišne dozvole ili investiciju.

Pažljivo pristupamo izboru regiona, nudeći našim klijentima nekretnine samo u najboljim, najperspektivnijim odmaralištima u Grčkoj. Najpopularniji od njih su poluostrvo Halkidiki, Atina, Solun, Peloponez, ostrva Krit i Krf. Osim toga, naša baza podataka uključuje objekte na Olimpijskoj rivijeri, na ostrvima Zakintos, Rodos, Tasos, Evija, Santorini, Mikonos i drugi.

Da dobijem konsultacije
Vadim Dolmenidis, izvršni direktor

Usluge Aktis Grupe

Greece Invest je dio Aktis grupe. Osim prodaje nekretnina, nudimo i iznajmljivanje vila za odmor, iznajmljivanje automobila i privatne transfere. Naša centralna kancelarija se nalazi u Solunu (Grčka), postoje predstavništva u Atini i na Kritu, kao i široka partnerska mreža u Evropi i ZND. Za više detalja pogledajte web stranice naših usluga:

Preuzmite vodič za dobijanje boravišne dozvole
Preuzmite vodič za kupca

Preuzmite vodič za kupca

U njemu ćete pronaći sve što kupac nekretnine treba da zna:

  • opšte zanimljive informacije o zemlji
  • opis procesa kupovine
  • prednosti i mane grčkih regija za kupovinu kuće
  • spiskovi potrebnih dokumenata, obračun troškova
  • osnovna pitanja o boravišnoj dozvoli i još mnogo toga

Recenzije

Ljiljan 2020
Kupili smo vilu u Grčkoj u proleće 2019. Kontaktirali smo nekoliko kompanija za nekretnine, ali smo se na kraju odlučili za Greece Invest. Oni su zaista profesionalci. Savršeno su razumjeli naše zahtjeve, pokupili dovoljan broj opcija kako bismo mogli uporediti i odabrati upravo onu koju smo zamislili. Brzo smo sredili svu papirologiju i za samo tri sedmice postali smo sretni vlasnici vile iz snova. Lijep bonus kompanije je što nastavljaju savjesno obavljati naše poslove: komunalije, izvještaji, porezi. Budući da smo u Rusiji, mirni smo za naše gnijezdo u sunčanoj Grčkoj. U dobrim je rukama. Hvala vam još jednom.
Natalija 2020
Već kao srećan vlasnik odličnog stana u Solunu, želim da izrazim svoju zahvalnost kvalifikovanim radnicima Greece Investa. Kompetentan, jasno ispunjava želje, detaljno poznaje sva bankarska i pravna pitanja. Brzo i bez birokracije pomogli su u odabiru nekretnine u Grčkoj, prikupljanju potrebnih dokumenata, otvaranju računa u grčkoj banci i kupovini. A sada su oni anđeli čuvari mog mira. I dalje mi plaćaju račune, režije, poreze itd. Hvala momci.
Konstantin 2020
Kupio sam kuću na Kritu kao poklon svojoj kćeri. Po savjetu prijatelja obratio sam se Greece Investu, on je prije par godina kupio nekretninu u Grčkoj i bio je zadovoljan, nadmašili su sva moja očekivanja. Brzo pokupio nekoliko opcija, prema mojim zahtjevima. Detaljno su se konsultovali o svakom i pomogli da se donese odluka na osnovu daljih plaćanja i usluga. Pomagao u obradi vize. Osiguran prijevoz za kretanje po okolini. Otvorili smo bankovni račun, objasnili sve detalje dalje saradnje. Mi smo vodili računa o svim računima, porezima i svim izvještajima. Osjećate se smireno, shvaćajući da je vaš dom pod nadzorom. Moj paket održavanja uključuje i periodične posjete kući, provjetravanje. Zaposleni daju foto izvještaj. Hvala puno. Veoma nam je drago da sarađujemo sa Vama. Sada se spremam da sebi kupim kuću. Naravno, mi ćemo raditi samo sa vama.
Sergej 2020
Nakon godinu dana saradnje sa Greece Invest, izražavam zahvalnost svim zaposlenima koji su pomogli u kupovini nekretnina u Grčkoj i nastavljam da se brinem za moj mir, stanovanje i automobil u Grčkoj.
Besplatne konsultacije

Razmišljate o kupovini nekretnine u Grčkoj? Da li ste zainteresovani za građevinsku ili boravišnu dozvolu? Postavite nam pitanje i ostavite svoj telefon ili email. Naš stručnjak će Vas kontaktirati u roku od sat vremena radi konsultacije.

Elena Dolmenidi
specijalista za nekretnine