O kompaniji

Grčka Investirajte prednosti

Kompleksan pristup
Pronalazimo tekući objekat iz vlastite baze podataka, izdajemo boravišnu dozvolu, radimo svu dokumentaciju
Radno iskustvo 19 godina
Naši stručnjaci imaju veliko iskustvo i riješit će sva vaša pitanja
Upravljanje objektima
Iznajmljujemo objekte na upravljanje. Naša usluga konsijerža pruža

Vadim Dolmenidis, generalni direktor:

Bavimo se prodajom nekretnina u Grčkoj od 2002. godine, tako da veoma dobro poznajemo tržište nekretnina u odmaralištima. Nudimo samo kvalitetne vikendice, vile i apartmane. Odabraćemo objekat koji je optimalan za vas, na osnovu vaših ciljeva: za rekreaciju, stalni boravak, dobijanje boravišne dozvole ili investiciju.

Odabraćemo objekat koji je optimalan za vas, na osnovu vaših ciljeva: za rekreaciju, stalni boravak, dobijanje boravišne dozvole ili investiciju.

Vadim Dolmenidis, generalni direktor

Usluge Aktis Grupe

Greece Invest je dio Aktis grupe. Osim prodaje nekretnina, nudimo i najam vila za odmor, rent-a-car i privatne transfere. Naša centralna kancelarija se nalazi u Solunu (Grčka), postoje predstavništva u Atini i na Kritu, kao i široka partnerska mreža u Evropi i ZND. Više pogledajte na stranicama naših usluga:

Preuzmite vodič za dobijanje boravišne dozvole
Preuzmite vodič za kupovinu

Preuzmite vodič za kupovinu

Ovdje ćete pronaći sve što kupac nekretnine treba da zna:

  • opšte zanimljive informacije o zemlji
  • opis procesa kupovine
  • prednosti i nedostaci grčkih regija za kupovinu kuće
  • spiskovi potrebnih dokumenata, obračun troškova
  • osnovna pitanja o boravišnoj dozvoli i još mnogo toga

Recenzije

Ljiljan 2020
Kupili smo vilu u Grčkoj u proljeće 2019. Kontaktirali smo nekoliko kompanija za nekretnine, ali smo se na kraju odlučili za Greece Invest. Oni su zaista profesionalci. Savršeno su razumjeli naše zahtjeve, pokupili dovoljan broj opcija kako bismo mogli uporediti i odabrati upravo onu koju smo zamislili. Brzo smo sredili svu papirologiju i za samo tri sedmice postali smo sretni vlasnici vile iz snova. Lijep bonus od kompanije što i dalje savjesno vode naše poslovanje: komunalije, izvještaji, porezi. Budući da smo u Rusiji, mirni smo za naše gnijezdo u sunčanoj Grčkoj. U dobrim je rukama. Hvala vam još jednom.
Natalija 2020
Već kao srećni vlasnik zadivljujućeg stana u Solunu, želim da izrazim svoju zahvalnost kvalifikovanim radnicima Greece Investa. Kompetentan, jasno ispunjava želje, detaljno poznaje sva bankarska i pravna pitanja. Brzo i bez birokracije pomogli smo u odabiru nekretnine u Grčkoj, prikupljanju potrebnih dokumenata, otvaranju računa u grčkoj banci i kupovini. A sada su oni anđeli čuvari mog mira. I dalje mi plaćaju račune, račune za komunalije, poreze itd. Hvala momci.
Konstantin 2020
Kupio sam kuću na Kritu kao poklon svojoj ćerki. Po savjetu prijatelja obratio sam se Greece Investu, on je prije par godina kupio nekretnine u Grčkoj i bio je zadovoljan, nadmašile su sva moja očekivanja. Odmah smo odabrali nekoliko opcija prema mojim zahtjevima. O svakom smo detaljno konsultovali i pomogli da se donese odluka na osnovu daljih plaćanja i usluga. Pomagao u obradi vize. Obezbedili smo prevoz za kretanje po okolini. Otvorili smo bankovni račun, objasnili sve detalje dalje saradnje. Preuzete su sve brige oko plaćanja računa, poreza i svih izvještavanja. Osjećate se mirno znajući da je vaš dom pod nadzorom. Moj paket usluga uključuje i periodične posjete kući, provjetravanje. Osoblje daje foto izvještaj. Hvala puno. Veoma smo zadovoljni saradnjom sa Vama. Sada se spremam da kupim sebi kuću. Naravno, mi ćemo raditi samo sa vama.
Sergej 2020
Nakon godinu dana saradnje sa Greece Invest-om, želim da se zahvalim svim zaposlenima koji su pomogli oko kupovine nekretnina u Grčkoj i da se i dalje brinu o mom duševnom miru, stanovanju i automobilu u Grčkoj.
Besplatne konsultacije

Razmišljate o kupovini nekretnine u Grčkoj? Da li ste zainteresovani za građevinsku ili boravišnu dozvolu? Postavite nam pitanje i ostavite svoj telefon ili email. Naš stručnjak će Vas kontaktirati u roku od sat vremena radi konsultacije.

Elena Dolmenidi
specijalista za nekretnine