Apartment № 6474

125 000€
  • 3 Spavaće sobe
  • 1 Kupatila
  • 82 m2 Square
Godina izgradnje 1962
Kat
Klasa energetske efikasnosti The issuance of the Energy Performance Certificate is in process

 

Na prodaju svetao i prostran stan na drugom spratu ukupne površine 81,58 kvadratnih metara. Sastoji se od 3 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, toaleta, balkona od 5 kvadratnih metara. 2022. godine su obavljene popravke električnih i vodovodnih instalacija, u potpunosti su zamenjene, postavljene su nove okvire i mreže. Potpuno renovirano kupatilo i kuhinja. NAMEŠTENO. Sve je u IZVRSNOM stanju. Nema nikakvih problema sa vlagom. Ima klima uređaj (18000 BTU), autonomno gasno grejanje. U prizemlju se nalazi podrum za odlaganje. Parking mesto u velikom zajedničkom vrtu.

U blizini se nalaze: parkovi, škole, supermarket, apoteke, pekara, autobuske stanice (1X, 1N, 2K, 3K, 4, 5, 6, 7), pijaca, prodavnice odeće/obuće, restorani, itd. Aerodrom, KTEL HALKIDIKIS i tržni centri poput MEDITERRANEAN COSMOS, IKEA, JUMBO itd. udaljeni su samo nekoliko kilometara i lako su dostupni.

Postavite pitanje o objektu

U prikladno vrijeme za vas, naš stručnjak će vas nazvati da vam kaže detalje.

Besplatne konsultacije

Razmišljate o kupovini nekretnine u Grčkoj? Da li ste zainteresovani za građevinsku ili boravišnu dozvolu? Postavite nam pitanje i ostavite svoj telefon ili email. Naš stručnjak će Vas kontaktirati u roku od sat vremena radi konsultacije.

Elena Dolmenidi
specijalista za nekretnine
 

Slična svojstva

№ 7520
№ 7511
№ 7510